Tilaajalle

”Hoitajat ovat väsyneitä, mutta silti he menevät koteihin ja hymyilevät” — Seurasimme, millainen Eksoten kotihoitaja Tiina Jauhiaisen aamuvuoro on, resurssipoolissa työskentelevän Jauhiaisen päivät ovat monesti täynnä yllätyksiä

Eksoten kotihoitoon ei kesän jälkeen ole palkattu uutta vakituista henkilökuntaa. Eksote kertoo, että työntekijöiden palautetta on kuitenkin kuultu ja asioihin on reagoitu. Kotihoitaja Tiina Jauhiaisen mielestä kotihoidon ongelmat voisi ratkaista yksinkertaisella tavalla. — Tarvitaan lisää hoitajia, hän sanoo.

Kai Skyttä

Kotihoitaja Tiina Jauhiainen työskentelee itsenäisesti. Tällä käynnillä hän esimerkiksi mittaa verenpaineen, varmistaa että lääkkeet on 
otettu ja hoitaa asiakkaan ihoa.
Kotihoitaja Tiina Jauhiainen työskentelee itsenäisesti. Tällä käynnillä hän esimerkiksi mittaa verenpaineen, varmistaa että lääkkeet on otettu ja hoitaa asiakkaan ihoa.

Kotihoitaja Tiina Jauhiainen soittaa ovikelloa, menee avaimilla sisään ja laittaa valot päälle. On aikainen aamu, eikä kotihoidon asiakas ole vielä jalkeilla. Jauhiainen astelee peremmälle. Hän hoitaa aamutoimet riuskalla rutiinilla. Herätys, aamutoimet, vaatteiden auttaminen päälle. Sitten aamupalalle.

Kommentoidut