Pahoinpitelystä epäilty lappeenrantalaismies oli juuri vapautunut tutkintavankeudesta — miestä epäillään myös tapon yrityksestä maaliskuussa Kuutostiellä

Toinen Imatralla 4. toukokuuta tehdystä pahoinpitelystä epäilty päästettiin vapaalle jalalle.

Minna Mänttäri

Poliisi on saamassa valmiiksi maaliskuisen epäillyn törkeän pahoinpitelyn ja tapon yrityksen esitutkinnan.
Poliisi on saamassa valmiiksi maaliskuisen epäillyn törkeän pahoinpitelyn ja tapon yrityksen esitutkinnan.

Imatralla toukokuun alussa sattuneesta pahoinpitelystä epäillyn epäillään syyllistyneen aiemmin keväällä Kuutostiellä tapon yritykseen ja törkeään pahoinpitelyyn.

Imatran Ensontiellä pahoinpideltiin perjantai-iltana 4. toukokuuta mies hakkaamalla ja potkimalla. Törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä vangittiin 11. toukokuuta kaksi lappeenrantalaista miestä.

Toinen rikoksesta epäilty oli edellisenä päivänä vapautettu tutkintavankeudesta. Tutkintavankeudessa mies oli ollut, koska häntä ja kolmatta lappeenrantalaista miestä epäillään 10. maaliskuuta Kuutostiellä tapahtuneesta tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.

Miehet yrittivät suistaa joutsenolaisen miehen kuljettaman henkilöauton pois tieltä Lappeenrannan ja Taavetin välillä. He pääsivät auton etupuolelle, kääntyivät ympäri ja törmäsivät auton keulaan niin että auto vaurioitui pahoin. Tämän jälkeen miehet pahoinpitelivät kuljettajaa pesäpallomailoilla.

Epäillyt otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja vangittiin 13. maaliskuuta.

Toinen Imatran pahoinpitelystä epäilty mies vapautettiin viikonlopun aikana, mutta myös Kuutostien tapahtumista epäilty on rikosten jatkamisvaaran takia yhä vangittuna.

Poliisin mukaan Kuutostien ja Imatran tapaukset eivät tämänhetkisen tiedon mukaan liity toisiinsa muuten kuin että yksi tekijä on sama. Kuutostien tapaus siirtyy lähiaikoina syyteharkintaan, Imatran tapauksen esitutkinta jatkuu vielä muun muassa todistajien kuulemisella.