Liukkaat kelit ovat alkaneet — auto suistui ulos Kuutostieltä Muukossa aamulla mustan jään takia, ulosajo myös Lappeenrannan Tirilässä

Malttia tarvitaan nyt liikenteessä, Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta muistutetaan. Vanhempi pariskunta loukkaantui lievästi Tirilässä ulosajossa, kun auto ajautui mutkassa ulos tieltä ja osui puuhun.

Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Tiet ovat olleet tänä aamuna liukkaita. Vanhempi pariskunta loukkaantui lievästi Lappeenrannan Tirilässä sattuneessa ulosajossa aamukahdeksan aikaan.
Tiet ovat olleet tänä aamuna liukkaita. Vanhempi pariskunta loukkaantui lievästi Lappeenrannan Tirilässä sattuneessa ulosajossa aamukahdeksan aikaan.

Liukkaat ajokelit tämän syksyn osalta ovat alkaneet.
— Voidaan todeta, että liikenteen osalta talvi on alkanut. Aamut alkavat olla liukkaita, ja malttia tarvitaan liikenteessä, toteaa vuoromestari Mikko Saastamoinen Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Tänä aamuna Lappeenrannan seudulla on sattunut kaksi liikenneonnettomuutta, joissa molemmissa syynä oli liukas tie.

Lappeenrannan Muukossa Kuutostiellä sattui hieman ennen aamuseitsemää auton ulosajo.

Henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimään mustan jään takia, ja suistunut Kuutostien sivuun nurmialueelle. Auton kuljettaja oli tulossa Imatralta kohti Lappeenrantaa.

Auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Pelastuslaitos oli paikalla ja tarkisti kuljettajan kunnon. Onnettomuudesta ei aiheutunut haittaa muulle liikenteelle.

Toinen ulosajo sattui aamulla kahdeksan aikaan Tirilässä. Autolla liikenteessä ollut vanhempi pariskunta ajautui ulos liukkaalta tieltä Onninkadulla.

He loukkaantuivat lievästi onnettomuudessa, kun auto osui pientareella olleisiin puihin.

Juttua päivitetty 23.10. kello 8:53. Lisätty kuva ja tiedot Tirilän onnettomuudesta.

Uusimmat uutiset