Sorjosen joukkokohtaus keräsi Linnoitukseen runsaasti vapaaehtoisia — kuvaukset Lappeenrannassa jatkuvat ensi maanantaihin

Elena Liseytseva

Suositun Sorjosen joukkokohtauksen kuvaus keräsi linnoitukseen mukavan määrän kaupunkilaisia tiistai-iltana.
Suositun Sorjosen joukkokohtauksen kuvaus keräsi linnoitukseen mukavan määrän kaupunkilaisia tiistai-iltana.

Tv-sarja Sorjosen toista tuotantokautta kuvataan parhaillaan Lappeenrannassa. Tiistai-iltana linnoituksessa kuvattiin joukkokohtaus, joka keräsi paikalle runsaasti väkeä.

Kyseessä oli kynttiläkulkue ja surumielenilmaus, jota varten osallistujien toivottiin saapuvan paikalle säänmukaisissa tummissa vaatteissa mukanaan omia kynttilöitä ja välineitä niiden sytyttämiseen. Kuvaus kuvattiin auringon laskettua illan pimennyttyä.

Elena Liseytseva

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman Lappeenrannan kaupungilta kertoi aiemmin tiistaina, että toiveissa olisi jopa 2000 kaupunkilaisen ilmestyvän paikalle, mutta tuosta toiveesta jäätiin reilusti.

Sorjosen toisen kauden kuvaukset Lappeenrannassa päättyvät ensi viikon maanantaina, ja kuvauksia jatketaan syksyn aikana muissa kohteissa. Sorjosen ensimmäinen kausi voitti vuoden 2016 Kultainen Venla –gaalassa parhaan draamasarjan palkinnon.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.