Poliisi toivoo havaintoja Kuutostien neljän auton kolarista

Kaakkois-Suomen poliisi

Onnettomuus sattui Kuutostiellä Tirilän sillan alla sunnuntaina kello 0.50.

Poliisi jatkaa Kuutostiellä Lappeenrannassa sunnuntain vastaisena yönä sattuneen neljän auton törmäyksen selvittämistä. Onnettomuus sattui Tirilässä Kuutostien ylitse menevän sillan alla puolen yön jälkeen.

Aluksi henkilöauto törmäsi sillan kaiteeseen ja jäi poikittain tielle. Auton kuljettaja oli noussut ulos autosta ja jäi toisen auton alle. Hän loukkaantui vakavasti.

— Kaiteeseen törmänneen auton jälkeen paikalle pysähtyi kaksi autoa, ja niiden jälkeen tullut auto törmäsi edellisiin autoihin ja ensimmäisen auton kuljettajaan, rikoskomisario Petri Korpisammal täsmentää onnettomuuden kulkua.

Pahiten loukkaantunut on vuonna 1979 syntynyt lappeenrantalainen mies, joka vietiin hoitoon Helsinkiin Töölön sairaalaan. Muiden autojen kuljettajat loukkaantuivat lievästi.

Korpisammaleen mukaan yhteyttä on ottanut silminnäkijä, jolla on havaintoja paikalta. Korpisammal toivoo muidenkin onnettomuuden mahdollisten silminnäkijöiden ottavan yhteyttä Lappeenrannan poliisiaseman palvelupäivystykseen numeroon 0295 414 600.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.