Sami Hyypiä Supertähtien ensimmäisen jakson päähenkilönä — katso videolta legendan ajatukset Suomen jalkapallovalmennuksesta

Lukas Pearsall

Sami Hyypiän jaksossa osallistutaan aavikkosafarille (ei Voikkaalla).

Kouvolan Voikkaalta uransa aloittanut jalkapallolegenda Sami Hyypiä pääsee pääosaan Supertähdet-sarjan toisen kauden ensimmäisessä jaksossa.

Jakson ensiesitys on Nelosella sunnuntaina kello 20. Hyypiän ja muiden osallistujien kerrotaan lähtevän vaaralliselle ja vauhdikkaalle aavikkosafarille. Illallisella on luvassa paljastuksia.

Supertähdet on Teemu Selänteen isännöimä sarja, jossa menestyneet, kilpakentiltä jo vetäytyneet urheilijat muistelevat uraansa ja järjestävät toisilleen tekemistä.

Toisen kauden vieraina ovat Hyypiän lisäksi Matti Nykänen, Eva Wahlström, Peetu Piiroinen, Toni Kohonen ja Minea Blomqvist.

Oheisella videolla Sami Hyypiä kertoo käsityksensä siitä, miksi Suomen jalkapallomaajoukkue menestyy niin huonosti.

Ohjelman kotisivu

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.