Neljä autoa kolaroi Kuutostiellä Lappeenrannassa — neljä ihmistä loukkaantui, yksi vakavasti

Tapani Tolvanen

Onnettomuus tapahtui Imatran suuntaan johtavalla kaistalla Kuutostiellä. Arkistokuva Tirilän sillalta.
Onnettomuus tapahtui Imatran suuntaan johtavalla kaistalla Kuutostiellä. Arkistokuva Tirilän sillalta.

Neljän ihmistä loukkantui liikenneonnettomuudessa Kuutostiellä Lappeenrannassa varhain sunnuntaiaamuna. Onnettomuus tapahtui Tirilän sillan kohdalla kello 00.50.

Onnettomuudessa oli osallisena neljä autoa. Yksi henkilö loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi. Kaikkien autojen kuljettajat olivat autoissaan yksin.

Loukkaantuneista kolme kuljetettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Vakavimmin loukkaantunut lähetettiin jatkohoitoon Helsinkiin.

Onnettomuus tapahtui Imatran suuntaan johtavalla kaistalla Tirilän sillan kohdalla. Palomestari Heikki Liimaisen mukaan autot osuivat sekä toisiinsa että kaiteeseen.

Pelastuslaitoksen ei tarvinnut irrottaa onnettomuuden uhreja autoista. Onnettomuuspaikkaa siivottiin yli kaksi tuntia ja lopullisesti tilanne oli ohi vasta kello 03:n jälkeen.

Liikenne Kuutostiellä ruuhkautui. Poliisi ohjasi Imatran suuntaan johtavan kaistan liikenteen kiertotielle onnettomuuspaikan ympäri Myllymäen rampin kautta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.