SaiPalla sysimusta alku uudelle liigakaudelle, Kunyk taklasi Kerästä päähän

Mika Strandén

Jussi Markkanen vaihdettiin Frans Tuohimaahan SaiPan maalilla, kun KooKoo oli noussut 4—0-johtoon.

SaiPa joutui Kouvolan KooKoon löylyttämäksi jääkiekkoliigan kauden avausottelussaan.

4 021 katsojaa todisti Lappeenrannan Kisapuiston jäähallissa yksipuolisen näytöksen, jossa KooKoo otti SaiPasta selvän voiton lukemin 7—1 (1—0, 3—1, 3—0). SaiPan 4—1-kavennusmaalin teki David Goodwin.

KooKoo ratkaisi voittonsa käytännössä jo toisen erän alkupuolella, kun se teki kolmessa minuutissa kolme maalia ja nousi 4—0-johtoon. Se riitti SaiPan maalilla aloittaneelle Jussi Markkaselle, jonka tilalle luisteli Frans Tuohimaa.

Ottelun vakavin tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun SaiPan Cody Kunyk taklasi KooKoolle kaksi maalia tehnyttä Michael Kerästä avojäällä päähän.

Keränen oli tilanteessa juuri laukonut ja polviasennossa, eikä lainkaan valmistautunut ottamaan Kunykin sivusuunnasta tullutta jyräystä vastaan.

Keränen tuupertui hetkeksi jään pintaan ja poistui sitten suoraan pukuhuoneeseen. Kunykille tuomittiin pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta.

KooKoo ei provosoitunut maalitykkinsä telomisesta, vaan rankaisi SaiPaa tekemällä ylivoimalla vielä kaksi maalia lisää.

Joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen lauantaina Kouvolassa.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.