Simon Backmanin pitkä ura SaiPassa ohi

kai skyttä

Simon Backman ehti pelata SaiPassa yhteensä yhdeksän kautta. Kuva SaiPan ja Bluesin välisestä ottelusta syyskuulta 2014.

SaiPan kauden päätösottelu Tampereen Hakametsässä jäi samalla puolustaja Simon Backmanin viimeiseksi peliksi lappeenrantalaisseurassa. Backman vahvisti SaiPan 1—4-tappioon päättyneen ottelun jälkeen Etelä-Saimaalle, ettei hän jatka SaiPassa. Tulevaa joukkuettaan hän ei kuitenkaan kertonut.

Pietarsaarelaislähtöinen Backman on yksi SaiPan pitkäaikaisimpia luottopelaajia. TPS:ssa liigauransa aloittanut pakki tuli SaiPaan kaudella 2008—2009, ja on viihtynyt seurassa siitä asti. Kaudesta 2011—2012 lähtien hän on kuulunut myös SaiPan kapteenistoon.

Joonas Tapaninen

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet