Catz hävisi kotikentällään sarjanousija Kouvottarille, hurja kiri ei riittänyt

Catzin raju kiri jäi tuloksettomaksi. Catz hävisi jatkoajan jälkeen naisten Korisliigaan täksi kaudeksi nousseelle Kouvolan Kouvottarille pistein 72—80 (26—39, 64—64, 8—16).

Kouvottaret oli 13 pisteen johdossa vielä 11 minuuttia ennen ottelun loppua. Päätösneljännes oli yhtä Catzin myllytystä.

Kapteeni Elena Reshetko (23/14), ensimmäisen ottelunsa Catzissa pelannut pelintekijä Valencia McFarland (9/6/6 syöttöä), Samarie Walker (18/7) ja Chandrea Jones (14/8) olivat avainhahmot, kun lappeenrantalaiset nousivat tasatilanteeseen 64—64 Reshetkon vapaaheitoilla 40. peliminuutin alkaessa.

Jatkoajalla päärooliin nousivat Kouvottarien Whitney Frazier (25/12) ja Bianca Barton (14/2), joita Catz ei saanut pysäytettyä. Frazier teki jatkoajalla kahdeksan ja Barton kuusi pistettä, kun Catzin joukkue jäi kahdeksaan.

Ottelun ensimmäinen puolisko jäi Catzin riipaksi. Kouvottaret piti sen aikana tempon korkealla ja sai Catzin pelin takalukkoon.

Catzin hyökkäyksissä pallon ja pelaajien liike oli hidasta ja rytmitöntä. Se poiki Kouvottarille levypalloja ja pallonriistoja, joista se ampaisi nopeisiin vastahyökkäyksiin ja sai muutenkin rakennettua usein hyviä heittopaikkoja hivenen epäorganisoituneen kotijoukkueen puolustusviisikon lomasta.

Catzin kausi jatkuu lauantaina, kun sen vieraaksi Lappeenrannan urheilutalolle saapuu sarjakärki Forssan Alku.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.