Imatralainen ratamoottoripyöräilijä Sammy Ahonen menehtyi Tsekinmaalla sunnuntaina

Imatran Moottorikerho

Sammy Ahonen.

Imatralainen 20-vuotias ratamoottoripyöräilijä Sammy Ahonen menehtyi kansainvälisen katurata-sarjan IRRC-sarjan osakilpailussa Tsekinmaan Horicessa, kertoo Imatran Moottorikerho.

Ahonen menehtyi lauantaisissa harjoitusajoissa sattuneessa kaatumisessa saamiinsa vammoihin. Hän kuului IRRC-sarjan Supersport-luokan vakiokuljettajiin ja kilpaili sarjassa nyt toista vuotta.

Ahonen kaatui lauantaisissa harjoitusajoissa Horicen katuradalla alamäkimutkassa. Hän ajautui radan suojapaaleihin ja loukkaantui vakavasti.
Hänet kuljetettiin välittömästä helikopterilla läheiseen kirurgiseen sairaalaan, jossa hän hoitohenkilökunnan ponnisteluista huolimatta menehtyi sunnuntaina.

Ahonen oli vaatimaton ja varikolla pidetty kuljettaja, jolle ratamoottoripyöräily oli intohimo, Imatran Moottorikerho kertoo.

Piia Kaskinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet