Poliisi tutkii Imatran Citymarketin parkkipaikalla tapahtunutta törkeää pahoinpitelyä — 27-vuotias imatralaismies puukotti nuorempaa miestä olkavarteen

Tapahtumien kulusta on kaksi erilaista versiota.

Maija Kaibijainen

Teon epäillään tapahtuneen Citymarketin parkkipaikalle pysäköidyn henkilöauton vieressä. Kuvituskuva Mansikkalasta.
Teon epäillään tapahtuneen Citymarketin parkkipaikalle pysäköidyn henkilöauton vieressä. Kuvituskuva Mansikkalasta.

Poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä, jonka epäillään tapahtuneen Imatran Citymarketin parkkipaikalla maanantai-iltana kello 23.00. Teon epäillään tapahtuneen pysäköitynä olleen henkilöauton vieressä.

27–vuotiaan imatralaismiehen epäillään lyöneen 25-vuotiasta imatralaismiestä puukolla olkavarteen. Rikoksesta epäilty on otettu tänään kiinni ja pidätetty.

— Tekijä ilmoittautui itse, kun tiesi että häntä etsitään, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Ari Järveläinen.

Asianosaiset on kuulusteltu ja Järveläisen mukaan osapuolten tapahtumien kulkua sekä teon motiivia koskevat kertomukset ovat ristiriidassa keskenään.

— Se on tutkinnallisesti hankalaa, sillä väittieden tueksi ei ole muuta vahvistusta. Sen vuoksi tapahtumapaikalta kaivataan silminnäkijähavaintoja.

Mahdollisuutta siitä, että teko tallentui videotallenteeseen selvitetään parhaillaan. Puukotuksen vuoksi paikalle hälyteettiin sairaankuljetus, mutta Järveläisen mukaan uhri ei tarvinnut sairaalahoitoa.

— Vammat ovat tekotapaa ajatellen verrattaen vähäisiä ja niitä pystyttiin hoitamaan paikan päällä. Puhutaan pintavammoista.

Rikokseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille.