Niinistöä voi tukea kannattajakortilla lauantaina Lappeenrannassa

Katja Juurikko

Sauli Niinistö 2018 -kansanliike kerää kannustajakortteja ympäri Suomea kesän aikana.

Sauli Niinistö 2018 -kansanliikkeen virallisia valitsijayhdistyksen kannattajakortteja kerätään lauantaina Lappeenrannan torilla. Kannattajakeräyskortin voi käydä antamassa 10-13 välisenä aikana Laakon vetykioskilla.

Presidentti Sauli Niinistö pyrkii jatkokaudelle valitsijayhdistyksen avulla. Kaikki täysi-ikäiset suomalaiset voivat tukea Niinistöä avoimen ja sitoutumattoman kansanliikkeen kautta.

Kannattajakortit kerätään paperimuodossa. Kannattajakorttiin tulee kirjoittaa omat henkilötiedot, vakuutus äänioikeudesta seuraavissa vaaleissa, päivämäärä, joka saa olla enintään vuoden vanha ja kannattajan allekirjoitus.

Keräys on aloitettu kesäkuussa eri puolilla Suomea. Se järjestetään Suomen kaikissa maakunnissa pysyvien keräyspisteiden tai eri tapahtumien kautta.

Ehdokkaan valitsijayhdistyksen perustamiseen presidentinvaaleissa vaaditaan 20 000 kannattajakorttia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.