Poliisi teki etsinnän Helvetin Enkelien kerhotiloihin Lappeenrannassa

Helvetin Enkelien kerhotilalla oli perjantaina poliiseja ja poliisiautoja. Hämeen poliisi kertoi operaatiosta Twitterissä ja käytti aihetunnistetta jengirikollisuus.

Kai Skyttä

Poliisi on tehnyt perjantaina etsinnän Helvetin Enkelien kerhotiloissa Lappeenrannassa. Arkistokuva.
Poliisi on tehnyt perjantaina etsinnän Helvetin Enkelien kerhotiloissa Lappeenrannassa. Arkistokuva.

Hämeen poliisilaitoksen operaatio ulottuu myös Lappeenrantaan. Poliisi kertoi Twitterissä perjantaina, että iso operaatio on käynnissä eri puolilla Lahtea ja Lahden ympäristöä.

Etelä-Saimaan tietojen mukaan Lappeenrannassa Helvetin Enkelien kerhotilan pihalla Hyrymäessä on perjantaina aamulla ollut poliiseja ja poliisiautoja,

– Lappeenrannan etsintä liittyy tähän operaation, rikosylikomisario Pälvi Suokas kertoo.

Suokkaan mukaan perjantain aikana on tehty useita kiinniottoja. Hän ei kommentoinut, onko kiinniottoja tehty myös Lappeenrannassa.

Iltapäivällä Hämeen poliisi kertoi tiedotteessa, että etsintöjä on esimerkiksi moottoripyöräkerho Hells Angels MC Carelian kerhotiloissa Lappeenrannassa. Etsinnät jatkuvat edelleen ja tähän mennessä on löytynyt huumeita, aseita ja räjähteitä.

Etsinnät liittyvät Hämeen poliisilaitoksella tutkittavana olevaan juttusarjaan. Perjantaina tehtyihin kiinniottoihin liittyy kolme miestä, jotka saivat 17. lokakuuta Hell Angels MC Carelian Hangaroud -jäsenyyden.

Poliisin mukaan esitutkinta on alkuvaiheessa eikä tutkinnallisista syistä jutuista voida vielä tiedottaa tarkemmin.

Hämeen poliisilaitoksen operaatioon liittyy laajaa yhteistyötä Kaakkois-Suomen, Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten, Keskusrikospoliisin sekä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

Hämeen poliisilaitoksen twiitissä aihetunnisteena on sana jengirikollisuus.

Uutista on päivitetty kello 19.51.

Kommentoidut