Peräkärry lähti heittelehtimään, terassipuut levisivät Kuutostielle Lappeenrannassa

Kuutostiellä Lappeenrannassa tapahtui henkilöauton ulosajo perjantai-iltana. Auto törmäsi keskikaiteeseen ja spinnasi pyörillään sen jälkeen, kun sen peräkärry oli lähtenyt heittelehtimään.

Avoperäkärryssä oli lastina terassipuita, jotka levisivät tien pientareelle. Onnettomuusauto tai sen lasti eivät osuneet muihin tielläliikkujiin.

Autossa olleet kaksi ihmistä selvisivät tilanteesta ilman vammoja. Onnettomuusauton keula vaurioitui törmäyksessä ja ajoneuvo hinattiin pois paikalta. Terassipuut kerättiin takaisin peräkärryyn, joka haettiin pois tapahtumapaikalta toisella autolla.

Onnettomuus tapahtui hieman kello 18:n jälkeen noin 200 metriä Myllymäen liittymästä Imatran suuntaan. Kuutostien liikenne ohjattiin yhdelle kaistalle onnettomuuden raivaustöiden ajaksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.