Juha-Matti Saksa ei vielä mieti kautensa loppua — vaimo lähtee töihin Mikkeliin, mutta perhe on tottunut sahaamaan Savon suunnassa

"Tässä on nyt hirmuinen vauhti päällä vääntää konsernia", Saksa sanoo. Mahdollisen jatkokauden rehtorina hän jättää yliopiston hallituksen päänvaivaksi.

Elena Liseytseva

Lappeenrannan teknillisen yliopiston oma kasvatti Juha-Matti Saksa (vas.) hätisteltiin yliopiston rehtoriksi sapattivapaaltaan reilut kaksi vuotta sitten. Kuvassa Saksa yliopiston hallituksen puheenjohtajan Tuomo Rönkön kanssa kesällä 2016.

Lappeenrannan yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa ei vielä ole miettinyt tulevaisuuttaan sen jälkeen, kun rehtorin kausi tämän vuoden lopussa päättyy.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut