Nyt on tilaisuutesi kiittää, kehua tai hehkuttaa — Etelä-Saimaa alkaa julkaista lukijoiden positiivisia kirjoituksia

Seija Finne-Saarento

Nyt on tilaisuutesi kiittää, kehua tai hehkuttaa — Etelä-Saimaa alkaa julkaista lukijoiden positiivisia kirjoituksia

Etelä-Saimaa alkaa julkaista uutta Peukut-nimistä palstaa. Palstan ideana on kerätä lukijoilta viestejä, joissa nostetaan esiin onnistumisia ympäri Etelä-Karjalaa.

Viesteissä voi esimerkiksi kiittää ystävällistä ohikulkijaa, joka yllättäen auttoi raskaiden kantamusten kanssa loskasäässä, tai kehua terveysaseman henkilökuntaa saamastasi hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.

Palstalla ei kuitenkaan voi kehua omaa tai kaverin yritystä tai tuotetta tai vaalien ehdokkaita. Toimitus valitsee julkaistavat tekstit.

Miksi Etelä-Saimaa alkaa julkaista peukkuja, päätoimittaja Eeva Sederholm?

— Lukijoilta on tullut toiveita siitä, että maakunnan lehdessä olisi mahdollista moittimisen ja kritisoimisen ohessa myös kiittää ja kehua. Alueellamme tapahtuu varmasti joka päivä jotain, josta voimme olla ylpeitä, mistä toimitus ei tiedä. Siksi haastamme lukijoita ympäri maakuntaa kertomaan siitä.

Kirjoituksen pituus on enintään 500 merkkiä eli noin kahdeksan virkettä. Julkaisemme myös kirjoittajan nimen ja asuinpaikkakunnan. Kerrothan viestissäsi toimitukselle puhelinnumerosi henkilöllisyyden varmistamiseksi. Sitä ei julkaista.

Voit jättää kirjoituksesi sähköpostilla osoitteeseen peukut@esaimaa.fi tai alla olevaan kenttään.