Savitaipaleen hyvinvointiasema sai seurakseen 37 parakkia — Toiminta väistötiloissa alkaa todennäköisesti maaliskuun aikana

Kotihoito muuttaa uusiin tiloihin ensimmäisenä. Laboratoriopalvelut siirtyvät parakkeihin vasta sitten, kun kaikki on varmasti valmista.

Minna Mänttäri

Parakit sijoittuvat Savitaipaleen hyvinvointiaseman tontin Olkkolan hovin puoleiseen päähän.
Parakit sijoittuvat Savitaipaleen hyvinvointiaseman tontin Olkkolan hovin puoleiseen päähän.

Savitaipaleen hyvinvointiaseman tilaelementtirivistö on saatu paikoilleen. Parhaillaan parakeissa tehdään vesi-, viemäri- ja atk-kytkentöjä, ja tilojen odotetaan ehtivän luovutuskuntoon helmikuun loppuun mennessä.

Parakkien kalustus ja tietotekniikan hienosäätö on vuorossa maaliskuussa. Jos kaikki sujuu ongelmitta, toiminta väistötiloissa voi alkaa ennen pääsiäistä.

Päivämääriä ei ole lyöty lukkoon. — Jari Villanen

— Päivämääriä ei ole lyöty lukkoon, mutta jos tilat ovat luovutuskunnossa helmikuun lopussa, maaliskuu on realismia, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin tilanhallintapäällikkö Jari Villanen arvioi.

37 elementin rivistö sijoittuu hyvinvointiaseman viheralueelle. 549 neliön laajuinen rakennelma ei siten vie pihasta pysäköintipaikkoja.

Rakennuksen tilasta tulossa raportti

Ensimmäisenä uusiin tiloihin muuttaa kotihoito. Savitaipaleen laboratoriotoiminnot siirtyvät väistötiloihin vasta siinä vaiheessa, kun uusien tilojen toimivuus on varmistettu.

Uusiin tiloihin sijoitetaan myös kellarikerroksen toimistotiloja. Fysioterapia on siirtymässä liikuntatalolle.

Väistötiloja tarvitaan 40-vuotiaan hyvinvointiaseman kellarikerroksessa paljastuneen sisäilmaongelman vuoksi. Rakennuksesta otetut näytteet on analysoitu, ja rakennuksen tilaa koskevan raportin on määrä valmistua maaliskuussa.

Luetuimmat

Kommentoidut