44 Jere Sneck

Liiga

Jere Sneck

22-vuotias

Puolustaja

189 cm, 91 kg, laukoo vasemmalta

Sopimus 2018.

Helsingin Jokerien kasvatti. Voitti B-nuorten SM-sarjan parhaalle puolustajalle myönnettävän Pekka Marjamäki -palkinnon kaudella 2011—2012, jolloin oli sarjan puolustajien piste- ja syöttöpörssin ykkönen kerättyään 27 ottelussa yhteensä 8+20=28 pistettä.

Pelasi viime kaudella KHL-Jokereissa viisi runkosarjan ja kaksi pudotuspelien ottelua. Varsinaisesti totutteli aikuisten otteluihin kahden viime kauden aikana Mestiksessä Kiekko-Vantaassa ja TUTOssa yhteensä 53 ottelun verran.

Lähtökohtaisesti taistelee peliajassa puolustajarotaation alapäässä. Kahden vuoden sopimus kertoo kuitenkin SaiPan osoittamasta luottamuksesta.

Sneckillä on mahdollisuus nousta joukkueessa lopulta suureenkin rooliin kahden suunnan puolustajana, jos jatkaa kehittymistään. Ulottuvuutta, voimaa ja kiekollista taitoakin löytyy, terävyyttä ja pelinopeutta vielä hieman uupuu.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet