Risto Kakkola jatkaa kaupunginhallituksen johdossa

kai skyttä

Demarit ehdottavat Risto Kakkolaa uuden kunnanhallituksen puheenjohtajaksi. Kakkola on myös Lappeenrannan nykyisen kunnanhallituksen puheenjohtaja.

Lappeenrannan tulevan kaupunginhallituksen puheenjohtaja on Risto Kakkola (sd.). Kuntavaalien suurimpana puolueena kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikka meni demareille. Näin ollen nykyinen kunnanhallituksen puheenjohtaja Kakkola jatkaa toimessa myös tulevalla kaudella.

Puolue nimesi torstai-iltana omat ehdokkaansa kunnallisiin luottamustehtäviin. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hallituksen puheenjohtaksi demarit ehdottavat Marja-Liisa Vesteristä ja Etelä-Karjalan liiton valtuuston ensimäiseksi varapuheenjohtajaksi Anneli Kiljusta.

Lopullinen paikkajako vahvistetaan kesäkuun alussa valtuuston kokouksessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.