Varkauksia ja ilkivaltaa Lappeenrannassa ja Luumäellä

Petra Husu

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Lappeenrannan keskustassa on anastettu kauppakeskus Gallerian työmaalta työkaluja 10.–12. lokakuuta välisenä aikana. Poliisi kertoo tästä ja muista tuoreista tietoon tulleista rikoksista tiedotteella.

Lappeenrannan keskustan alueella on puhkottu kahdesta autosta renkaita Ratakadun pysäköintialueella 15. lokakuuta päivän aikana. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

Lappeenrannassa Leirin kaupunginosassa on murtauduttu ravintolaan ja anastettu alkoholijuomia 18. lokakuuta aamulla.

Luumäellä on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon 4.–11. lokakuuta välisenä aikana. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on poliisilla kesken ja asiaa tutkitaan varkautena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 414 559.

Omaisuutta voi suojata

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita, poliisi muistuttaa. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Luetuimmat

Kommentoidut