Yksi henkilö menehtyi henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä Kuutostiellä Ruokolahden ja Rautjärven rajalla varhain sunnuntaiaamuna

Henkílöauto ajautui vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmäsi kuorma-autoon.

Kai Skyttä

Kuutostie oli onnettomuuden takia poikki jonkin aikaa. Arkistokuva.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi sunnuntaina aamulla seitsemän aikaan tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa Kuutostiellä Ruokolahden ja Rautjärven rajalla.

Onnettomuus tapahtui, kun pohjoiseen matkalla ollut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi etelän suuntaan matkalla olleeseen kuorma-autoon, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi.

Hätäkeskus sai tiedon onnettomudesta seitsemän tienoilla. Onnettomuuspaikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköitä.

Henkilöauton kuljettaja kuoli yhteentörmäyksessä ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui lievästi. Molemmat ajoneuvot jouduttiin hinaaman pois paikalta.

Poliisit tutkii onnettomuutta rikosnimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Poliisi selvittää esitutkinnassa miksi pohjoiseen matkalla ollut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi etelän suuntaan matkalla olleeseen kuorma-autoon.

Poliisi ei tiedota esitutkinnan edistymisestä tarkemmin, todetaan poliisin tiedotteessa.