LprHC Fest rikkoi kävijäennätyksensä viikonloppuna — Festivaalin jatkosta ei vielä ole tietoa, leirintäalueen uusi yrittäjä ei kommentoi

Festivaalin tulevaisuus riippuu leirintäalueen tulevaisuudesta, sillä vieraat tarvitsevat majoitusta.

Marleena Liikkanen

One Hidden Frame esiintyi LprHC Festissä viikonloppuna.
One Hidden Frame esiintyi LprHC Festissä viikonloppuna.

LPRHC Fest rikkoi kävijäennätyksensä 1 800:lla kävijällä tänä vuonna. Edellinen ennätysyleisö, noin 1 500 ihmistä, on vuodelta 2017.

Punkin, räpin ja muun vaihtoehtomusiikin festivaali järjestettiin 13:nnen kerran viime viikonloppuna Lappeenrannassa. Festivaalin pitopaikaksi on vakiintunut Huhtiniemen monttu leirintäalueen kupeessa, mutta leirintäalueen yrittäjän vaihtuminen saattaa vaikuttaa tapahtuman tulevaisuuteen.

Tapahtuman vastaavan tuottajan Arttu Patolahden mukaan LprHC Festin järjestäjillä ei ole tällä hetkellä tietoa uudesta yrittäjästä eikä mahdollisesta yhteistyöstä, joten tapahtuman jatkosta ei ole tällä hetkellä varmuutta.
— Jos ei ole leirintäaluetta, ei ole festaria. Leirintäalue on tärkeä, koska kävijöistä kaksi kolmasosaa tulee muualta ja tarvitsee majoitusta, Patolahti sanoo.

Leirintäalueen yrittäjänä ensi vuoden alussa aloittava Mika Kivistö ei halua vielä kommentoida asiaa mitenkään.

Seuraavan festivaalin tulevaisuus selviää syys-lokakuussa, kun tapahtuman suunnitteleminen alkaa. Patolahden mukaan tapahtumalle ei ryhdyttäisi etsimään uutta paikkaa, eikä vahvasti Lappeenrantaan sidottua festivaalia voi sellaisenaan siirtää toiselle paikkakunnalle.

Luetuimmat

Kommentoidut