Haluaisitko osallistua elokuussa seikkailuleirille Skotlannissa? Oletko 18—29-vuotias? — Hakuaika nuorten seikkailuleirille päättyy 25. toukokuuta

AOP/Keith Fergus

Tältä näyttää Dumfries ja Gallowayssa Skotlannissa.

Suomalaiset nuoret voivat hakea kansainväliselle seikkailuleirille, joka pidetään Skotlannissa elokuussa.

Leiri perustuu Amazing race -televisioformaattiin. Nuoret jaetaan autoryhmiin, jotka vierailevat joka päivä kohteissa, joiden kehittämiseen on saatu EU:n Leader-rahaa. Jokaisessa kohteessa ryhmä saa tehtäviä ja toimintaa. Ryhmät eivät kuitenkaan kilpaile keskenään.

Leirille valitaan 20 nuorta Suomesta, 20 Skotlannista ja 20 muista Euroopan maista.

Osallistujan on maksettava 100 euron sitoutumismaksu. Seikkailuleiri Skotlannissa on muuten maksuton.

Osallistujan on oltava 18—29 -vuotias, osattava englantia, hänellä on oltava vakuutus, voimassaoleva passi sekä perusvarusteita vaihteleviin majoitusolosuhteisiin.

Valmisteleva koulutus pidetään 16.—17.6. Siellä osallistujat tapaavat toisensa ja saavat perustietoja Leader-toiminnasta sekä Skotlannin matkasta.

Amaze Me Leader - seikkailuseminaari Skotlannissa Dumfries ja Gallowayssa 5.—12.8.

Syyskuussa järjestetään loppuseminaari, jossa nuoret kertovat kokemuksistaan, jakavat ja työstävät ideoita ja saavat lisää tietoa Leader-rahoituksesta.

Englanninkielinen lomake, jolla haetaan Amaze Me Leader -seikkailuseminaariin löytyy näin: Mene ensin verkkosivulle http://piallysmies.fi, valitse hankkeet ja sitten amaze me leader 2018

Hakuaika päättyy 25. toukokuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet