Tapparaakin luotsannut Sami Hirvonen SaiPan apuvalmentajaksi

Juha Tamminen/AOP

43-vuotias Sami Hirvonen on aiemmin valmentanut muun muassa Ilveksessä ja Tapparassa. Arkistokuvassa Hirvonen Ilveksen apuvalmentajana.

SaiPan viimeisin apuvalmentaja tulee Tampereelta. 43-vuotias Sami Hirvonen on valittu SaiPan apuvalmentajaksi yhden kauden sopimuksella.

Hirvonen siirtyy Lappeenrantaan Ilveksen A-nuorten päävalmentajan paikalta. Aiemmin Hirvonen on toiminut myös Tapparan Liiga-joukkueen päävalmentajana sekä Ilveksen, Tapparan ja KalPan apuvalmentajana.

Hirvonen kertoo SaiPan tiedotteessa, että ensimmäinen yhteydenotto Lappeenrannasta tuli SaiPan päävalmentaja Tero Lehterältä. Edellisellä kaudella Ilveksen A-nuoret ylsivät puolivälieriin.

SaiPan valmennustiimi tulevalle Liiga-kaudelle on nyt valmis. Tuomo Ropo ja Janne Valtonen jatkavat valmennustiimissä. Heillä molemmilla on yksi kausi jäljellä sopimuksissaan. Jussi Huhtala toimii joukkueen fysiikkavalmentajana.

Juho Maijala

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet