Tilaajalle

Korttimaksudata paljastaa, kuinka palveluihin käytetty raha romahti ja elpyi Etelä-Karjalassa – Shokin mentyä ohi Sini Monton kampaamoissa leikattiin monta pitkäksi kasvanutta tukkaa

Tavaroiden myynti kasvoi vahvasti maakunnassa huhti–toukokuussa, selviää Nordean korttitilastoista. Venäjän rajan sulkeutuminen on voinut vaikuttaa päivittäistavaroiden ja polttoaineen kysyntään.

Kai Skyttä

Parturi-kampaamo Sariannassa siivotaan edelleen tehostetusti,  tiskillä on käsidesiä, ja asiakas voi halutessaan käydä pesemässä kädet. Jos asiakas haluaa, kampaaja tai parturi käyttää kasvomaskia. – Tarvittaessa olemme palvelleet riskiryhmäläisiä myös aukioloaikojen ulkopuolella, yrittäjä Sini Monto sanoo.
Parturi-kampaamo Sariannassa siivotaan edelleen tehostetusti, tiskillä on käsidesiä, ja asiakas voi halutessaan käydä pesemässä kädet. Jos asiakas haluaa, kampaaja tai parturi käyttää kasvomaskia. – Tarvittaessa olemme palvelleet riskiryhmäläisiä myös aukioloaikojen ulkopuolella, yrittäjä Sini Monto sanoo.

Kaikki tarpeellinen on ostettu, mutta ei ole shoppailtu. Näin lappeenrantalainen Tuula Ratinen kiteyttää korona-ajan vaikutuksen omiin ja perheensä kulutustottumuksiinsa.

Luetuimmat