Poliisi etsii kolmea poikaa Voisalmessa sunnuntaina sytytettyyn tulipaloon liittyen — Poikien nähtiin tulevan ulos rakennuksesta

Poliisi epäilee Voisalmen sunnuntaisen rakennuspalon sytyttäjiksi kolmea paikalla nähtyä poikaa. Vanhempi rikoskonstaapeli Pasi Havukainen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että pojat nähtiin palopaikalla palon syttymisen aikoihin.

—Kolme poikaa oli ilmoittanut palosta ulkopuoliselle henkilölle. Kun tämä oli soittanut hätäkeskukseen, pojat olivat lähteneet paikalta. 

Havukainen kertoo, että poikien oli nähty tulevan ulos rakennuksesta, jossa palo syttyi.

Tulipalo syttyi sunnuntaina iltapäivällä Niittyvillantiellä Lappeenrannan Voisalmessa olevassa käytöstä poistetussa rakennuksessa. Kaupungin omistuksessa oleva rakennus oli aiemmin kehitysvammaisten päivätoiminnan käytössä, mutta se on ollut viime vuodet tyhjillään.

Yhteen kiinteistön huoneista oli sytytetty nuotio sunnuntaian kello 14—14.37 välisenä aikana. Hälytys palosta tuli kello 14.37. Tuli ei pelastuslaitoksen mukaan ollut ehtinyt levitä talon rakenteisiin.

Poliisi kaipaa nyt havaintoja paikalla olleista kolmesta pojasta. Pojat olivat liikkeellä kävellen ja potkulaudoilla. 

Havainnot ja tiedot voi ilmoittaa virka-aikana kello 8—16 Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Lappeenrannan poliisiaseman päivystykseen numeroon 029 543 0331 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi