Vanhan Viipurintien onnettomuudessa menehtynyt oli nuori lappeenrantalaismies

Yksin liikkeellä ollut mies oli syntynyt vuonna 1998. Miehen auto lähti heittelehtimään osittain jäisellä tiellä sunnuntai-iltana ja osui vastaan tulleeseen autoon.

Vanhan Viipurintien onnettomuudessa menehtynyt oli nuori lappeenrantalaismies

Vanhalla Viipurintiellä sunnuntai-iltana sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi vuonna 1998 syntynyt lappeenrantalaismies. Toisessa autossa olleista kolmesta henkilöstä yksi loukkaantui lievästi.

Lappeenrantaan päin yksin matkalla olleen nuoren miehen auto oli lähtenyt heittelehtimään vasemmalle kaartuvassa mutkassa Sinkkolan ja Hanmäen välisellä tieosuudella.

Auto oli osunut kylki edellä vastaantulevaan autoon.

Molemmissa autoissa oli kesärenkaat. Vanha Viipurintie oli onnettomuushetkellä osittain sula ja osittain jäinen. Nopeusrajoitus oli 80 kilometriä tunnissa.

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.

Onnettomuus sattui illalla yhdeksältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat