Poliisi vapautti Uus-Lavolan K-kaupan ryöstämisestä epäillyn miehen — Etsii nyt kuvan mustalla maskilla naamioitunutta asemiestä

Kaakkois-Suomen poliisi

Poliisi pyytää havaintoja kuvan miehestä osoitteeseen rikostorjunta@etela-karjala.fi.
Poliisi pyytää havaintoja kuvan miehestä osoitteeseen rikostorjunta@etela-karjala.fi.

Poliisi on vapauttanut Uus-Lavolassa K-Marketin keskiviikkoisesta ryöstöstä epäillyn miehen. Poliisin mukaan kiinniotetulla miehellä ei ole osuutta tapahtumaan.

Poliisi epäilee teosta kuvassa olevaa miestä. Poliisi pyytääkin nyt yleisöltä apua rikoksen selvittämisessä. Ryöstöstä tietäviä tai Merenlahdentien tai Uus-Lavolan suunnalla havaintoja tehneiltä toivotaan yhteydenottoja poliisiin osoitteeseen rikostorjunta@etela-karjala.fi.

Uus-Lavolassa sijaitseva K-Market ryöstettiin keskiviikkoiltana hieman ennen iltakymmentä. Kaupassa oli ryöstöhetkellä yksi työntekijä ja muutama asiakas. Ryöstäjä sai saaliikseen vähäisen summan käteistä rahaa. Rikos oli tapahtunut Kaakkois-Suomen poliisin mukaan aseella uhaten.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet