Simo Lipsanen liiteli helposti finaaliin nuorten EM-kisoissa Puolassa, Saara Lipsanen jäi keihäässä karsintaan

Marleena Liikkanen

Kaksoset Simo ja Saara Lipsanen ovat kotoisin Lappeenrannan Nuijamaalta.
Kaksoset Simo ja Saara Lipsanen ovat kotoisin Lappeenrannan Nuijamaalta.

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Simo Lipsanen mittelee kolmiloikan alle 23-vuotiaiden Euroopan-mestaruusmitaleista sunnuntaina. Lipsanen leiskautti lauantain karsinnassa ensimmäisellä yrityksellään 16,42, joka ylitti karsintarajan 15,75 reippaasti.

Kolmiloikan loppukilpailu alkaa Puolan Bydgoszczissa sunnuntaina kello 19. Finaaliin ylsivät myös tilastokärjet Azerbaidzanin Nasim Babayev ja Saksan Max Hess. Babayev on loikkinut tällä kaudella 17,15, Hess 17,13 ja tilastokolmonen Lipsanen 16,93.

LUM:n Saara Lipsasen kisa keihään karsinnassa ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen pisimmäksi heitokseen jäi 48,54-metrinen, joka ei riittänyt tuomaan paikkaa loppukilpailussa. Finaaliin pääsy olisi vaatinut karsintarajan 53,50 ylityksen.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.