Olli Naukkarinen hakee Järvenpään johtoon, mukana haussa myös Kimmo Jarvan vaimo, Janakkalan kunnanjohtaja Tanja Matikainen

Mika Strandén

Olli Naukkarinen etsii uusia haasteita Järvenpäästä.
Olli Naukkarinen etsii uusia haasteita Järvenpäästä.

Lappeenrannan kaupungin strategia- ja rahoitusjohtaja Olli Naukkarinen hakee uusia haasteita Lappeenrannan ulkopuolelta. Naukkarinen on hakenut Järvenpään kaupunginjohtajaksi.
Naukkarinen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on aiemmin hakenut muun muassa Mikkelin kaupunginjohtajaksi.
Tehtävää hakee yhteensä 16 henkilöä, joista yksi ei halua nimeään julkisuuteen.
Hakijoista tunnetuin on Suomen lapsiasianvaltuutettu hallintotieteiden ja teologian maisteri Tuomas Kurttila. Hakijajoukossa on myös Janakkalan kunnanjohtaja Tanja Matikainen. Oikeustieteen tohtori ja hallintotieteiden lisensiaatti Matikainen on Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarvan vaimo.

Järvenpää pyrkii suorittamaan valinnan ensi vuoden helmikuussa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat