Lappeenrantalaisjoukkueet taistelevat kaukalopallon Suomen mestaruudesta viikonloppuna Imatralla

Seppo Rautiovaara

SM-tason kaukalopalloa luvassa viikonloppuna Imatralla. Tämä kuva on huhtikuulta 2011, jolloin RB-93 juhli suomenmestaruutta Lappeenrannassa.

Imatralla kamppaillaan tulevana viikonloppuna kaukalopallon suomenmestaruudesta. Avoimessa SM-turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta.

Lappeenrannasta mukana ovat Lauritsalan Pojat ja Lauritsalan Visa sekä Lappeen Riento. Muut joukkueet ovat EPa — TT Varkaudesta, Flexolahti Lahdesta, Lieksan Into, RB-Oulu ja Team No Control Kuopiosta.

SM-turnauksen pelipaikka on Imatran jäähalli.

Joukkueet pelaavat kahdessa alkulohkossa ja lohkojen kaksi parasta jatkavat välieriin ja mitalipeleihin. Alkulohkot pelataan lauantaina 22.4. Välierät ja mitaliottelut ovat sunnuntaina.

Perinteisesti lajin Suomen mestareille jaettu kiertopalkinto Kultainen kotka on ollut jo kahden kauden ajan RB-Oulun hallussa.

— Tänä keväänä hallitsevalla mestarilla on enemmän haastajia kuin on totuttu näkemään, sillä viime vuosina lajin mestaruudesta on kamppaillut vain viisi tai kuusi joukkuetta, toteaa kilpailupäällikkö Janne Borgström tiedotteessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.