Kerrostaloyksiön keittokomerossa tulipalo Lappeenrannan Kiviharjussa — Palo ei ollut vaarassa levitä muihin asuntoihin, mutta savua meni myös naapuriin

Asunto kärsi palo- ja savuvahinkoja.

Lappeenrannan Kiviharjussa sijaitsevassa viisikerroksisessa luhtitalossa syttyi tulipalo torstai-iltana.

— Toisessa kerroksessa yksiön keittokomerossa oli alkupalo. Syttymissyytä ei tässä vaiheessa tiedetä, paloesimies Antti Kekäläinen Lavolan paloasemalta kertoo.

Huoneiston asukas oli palon syttyessä kotona, ja hän pääsi asunnosta itse ulos. Pelastuslaitos sai palon nopeasti hallintaan, eikä palo ollut vaarassa levitä.

Palosta muodostui sen verran savua, ettei lähimmistä asunnoista ollut palon aikana asiaa ulos. Kekäläisen mukaan naapuriasuntojen asukkaat toimivat kuten pitääkin, eli laittoivat ovet kiinni ja pysyivät sisällä.

— Yläpuolisiin asuntoihin levisi jonkin verran savua, ja ensihoito kävi tarkastamassa asukkaiden voinnit sen jälkeen, kun olimme saaneet tilanteen hallintaan.

Keittokomero kärsi palossa, ja koko asuntoon tuli savuvahinkoja, jotka vaativat remontin.

Hälytys Kiviharjuun Perillistenkadulle tuli noin kello 17.50. Paikalle hälytettiin yhteensä neljä pelastuslaitoksen yksikköä, ja työt kohteessa kestivät runsaan tunnin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.