Mies kuristi vaimoaan Lappeenrannassa: Vaimo vietiin sairaalaan, mies poliisiasemalle

Lemillä mies autoili tuhdissa humalassa, Lappeenrannassa Muukon ampumaradalla rikottu oven lukitus ja jossain päin Etelä-Karjalaa apteekki tilasi olematonta käsidesiä.

Arkisto

Poliisin tutkintaan on tullut alkuviikosta muun muassa tapaus, jossa apteekille on myyty olematonta käsidesiä.
Poliisin tutkintaan on tullut alkuviikosta muun muassa tapaus, jossa apteekille on myyty olematonta käsidesiä.

Lappeenrantalaiselle avioparille tuli keskiviikon ja torstain välisenä yönä riitaa, jonka seurauksena vaimo päätyi sairaalaan ja mies poliisiasemalle.

Kaakkois-Suomen poliisin mukaan mies oli kertonut vaimon käyneen häneen kiinni. Vaimon kertoman mukaan mies oli kuristanut häntä kahdesti takaapäin.

Nainen vietiin ambulanssilla tarkastukseen Etelä-Karjalan keskussairaalaan, koska hänen kaulallaan todettiin punoitusta. Lisäksi naisella oli havaittavissa äänen menetystä.

Miehellä ei havaittu vammoja. Poliisi vei miehen Lappeenrannan poliisiasemalle epäiltynä pahoinpitelystä.

Apteekki tilasi käsidesiä, jota ei ollut olemassakaan

Etelä-Karjalassa toimiva apteekki oli tilannut netistä useita litroja käsidesiä ja maksanut tilaamansa tuotteet. Tuotteita ei ole toimitettu apteekille, eikä tuotteiden myyjäyritykseen ole saatu tämän jälkeen yhteyttä.

Poliisin mukaan vastaavia tapauksia eli koronan varjolla kauppaa tekeviä huijareita on ollut muuallakin Suomessa.

Poliisi varoittaa yrityksiä ja yksityisiä varmistumaan mahdollisimman huolellisesti tuotteita kauppaavan osapuolen rehellisyydestä.

Mies autoili Lemillä tuhdissa humalassa

Lemiläinen mies autoili keskiviikkona lähes kahden promillen humalassa. Mies on poliisille entuudestaan tuttu. Hän on syyllistynyt tämän vuoden aikana jo useampaan rattijuopumukseen ja menettänyt ajo-oikeutensa jo aiemmin.

Miestä epäillään tällä kertaa törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Muukon ampumaradalla murrettu ovi

Lappeenrannassa Muukon ampumaradalla on rikottu sorkkaraudalla oven lukituksia. Kaakkois-Suomen poliisi mukaan alustavassa tarkastuksessa ampumaradalta ei ole anastettu mitään.

Murto on tehty tällä viikolla tiistaina tai keskiviikkona.

Luetuimmat