Kiitoksia, Imatra: kyllä kelpaat — Sanan suvipäivillä on ihasteltu säätä ja paikkaa

Matti Veijalainen

Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki on tullut Imatralle kesävierailulle ensimmäistä kertaa. Kokemus on ollut hykerryttävä.

Imatralla jatkuvien Sanan suvipäivien teema on suvaitsevaisesti Sie kelpaat.

Ja kyllä kelpaa Imatrakin vieraille. Porvoosta tulleet Eeva ja Voitto Heikkinen ihailivat lauantaina loistavaa säätä ja Vuoksen varteen sijoitettua tapahtumapaikkaa. Edellisvierailullaan muutama vuosi sitten Heikkiset keskittyivät nauttimaan kylpyläpalveluista, mutta nyt lähdettiin myös innokkaasti ulkoilemaan.

Suvipäivien esiintyjiin kuuluvalle Kansan Raamattuseuran Sana-lehden päätoimittajalle Heli Karhumäelle tapahtuma on lajissaan neljäs, ja ehkä tähän mennessä paras. Karhumäki kehui myös paikallisten järjestäjien oivallusta, mikä vei päätapahtumat rakennusten seinien sisältä juhlakentän telttoihin.

Karhumäki kertoi kirkon kirjoittajan suureksi myönteiseksi juttujen aiheeksi nuorten kasvavan halun kirkon tehtäviin hakeutumiseen.

— Eikä se ole enää kodin toivetta, vaan omaa tahtoa, Karhumäki tiesi.

Useita tuhansia kävijöitä koonneet suvipäivät jatkuvat vielä sunnuntaina.

Matti Veijalainen

Matti Veijalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.