Asiakas kävi kaupassa — auto roihahti palamaan parkkipaikalla Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Henkilöauto syttyi palamaan asiakkaan käydessä kaupassa Lappeenrannan Mattilassa lauantaina. Hälytys autopalosta tuli Etelä-Karjalan pelastuslaitokselle kello 14.30 aikaan.

Asiakas oli tullut kauppaan asioille autolla, mutta kaupassakäynnin aikana palo syttyi itsekseen auton moottoritilassa. Autoa ei ollut jätettty kauppa-ajaksi käyntiin, vaan sammutettu normaalisti.

Paloa yritettiin sammuttaa kaupan pihassa kahdella sammuttimella, mutta vauhdikkaasti edennyttä paloa ei saatu tukahtumaan. Sammutus jäi palokunnan tehtäväksi.

Parkkipaikalla ei ollut muita autoja välittömässä läheisyydessä, joten leviämisvaaraa ei palolla ollut. Kaupan seinä oli vähintään viiden metrin päässä.

Auto ei ollut tuoreinta vuosimallia, vaan arviolta 10—15 vuotta vanha. Sisätilat jäivät osittain ehjiksi, mutta moottoritila paloi kokonaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.