Etelä-Karjalassa kaksi uutta koronatapausta, Lappeenrannan sarakkeeseen ei uusia merkintöjä

Yhteensä koronatartuntoja on nyt todettu 115 Etelä-Karjalassa. Lappeenrannan ja Imatran luvut pysyivät ennallaan 72:ssa ja 18:ssa.

Timo Pasanen

Etelä-Karjalassa on tällä viikolla tehty reilut 250 koronavirustestiä päivässä. Kuvituskuva koronaviruksen drive-in-testauksesta.
Etelä-Karjalassa on tällä viikolla tehty reilut 250 koronavirustestiä päivässä. Kuvituskuva koronaviruksen drive-in-testauksesta.

Etelä-Karjalassa on vahvistettu kaksi uutta koronatartuntaa. Yhteensä tartuntoja on varmistettu nyt 115, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kertoo torstaina päivitetyssä tilannekuvassaan.

Nyt vahvistuneissa tartunnoissa potilaille oli tehty koronatesti 17. ja 18. marraskuuta, Eksoten taulukosta selviää. Testejä on tehty tällä viikolla reilut 250 päivässä.

Koronatilanne on Etelä-Karjalassa perustasolla. Maakunnan COVID-19 tilannekuvaryhmä kokoontuu torstaina. Se kertoo näkemyksistään kokouksen jälkeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan Etelä-Karjalassa on todettu 114 tartuntaa. Lappeenrannan ja Imatran tartuntojen määrät pysyivät ennallaan 72:ssa ja 18:ssa.

Koko maassa tartuntoja raportoitu 20 286

Koko maassa raportoitiin torstaina 351 uutta koronavirustartuntaa, THL kertoi.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 3 167 tartuntaa, mikä on 303 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 2 864 tartuntaa.

Ilmaantuvuusluku viimeisten kahden viikon ajalta on Suomessa noin 54 tartuntatapausta sataatuhatta asukasta kohden. Määrä on noussut edellisestä kahdesta viikosta, jolloin se oli noin 49 tartuntatapausta.

Yhteensä koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa nyt 20 286.

Päivitetty 19.11. kello 12.06: Lisätty THL:n luvut.