SaiPan puolustaja Urho Vaakanainen loukkaantui nuorten maajoukkueturnauksessa Yhdysvalloissa

Marleena Liikkanen

Urho Vaakanainen siirtyi täksi kaudeksi SaiPan riveihin JYPistä.
Urho Vaakanainen siirtyi täksi kaudeksi SaiPan riveihin JYPistä.

SaiPaan täksi kaudeksi hankittu huippulupaus Urho Vaakanainen on loukkaantunut nuorten Leijonien ottelussa Yhdysvaltojen Plymouthissa harjoitusturnauksen isäntämaata vastaan.

NHL.comin toimittaja Adam Kimelman kertoi Twitter-tilillään sunnuntain vastaisena yönä, että Suomen valmennusjohdon mukaan Vaakanainen kärsii ylävartalovammasta.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa on Boston Bruinsin varaaman puolustajan tapauksesta vähäsanainen, eikä halua sen suuremmin spekuloida ennen kuin asiasta saadaan tarkempaa tietoa.

— Totta kai isoon rooliin Vaakanaista on kaavailtu, mutta katsotaan nyt rauhassa kunnes saadaan faktat pöytään, että missä mennään, Tuomenoksa toteaa.

Vaakanaisen loukkaantumisesta Suomessa uutisoi ensimmäisenä kiekkosivusto leijonat.com.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.