Kokoomusnuorilla ei ole ollut vuosiin edustajaa Kaakkois-Suomen piirihallituksessa edes varajäsenenä — Nyt sinne esitetään lappeenrantalaista Juho Liiriä

— Muissa Kokoomuksen piirijärjestöissä nuoret ovat päässeet parhaimmillaan jopa puheenjohtajiksi ja varapuheenjohtajiksi, nuoret toteavat julkilausumassa.

Maija Kaibijainen

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorilla ei ole moneen vuoteen ollut edustajaa  piirihallituksessa. Nuoret huomauttavat julkilausumassa, että Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallituksessa nuorten edustajaa ei ole ollut edes varajäsenenä vuosina 2014—2017.

— Muissa Kokoomuksen piirijärjestöissä nuoret ovat päässeet parhaimmillaan jopa puheenjohtajiksi ja varapuheenjohtajiksi, nuoret toteavat julkilausumassa.

Kokoomusnuoret esittää Juho Liiriä Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallitukseen.

Juho Liiri on 24-vuotias tradenomiopiskelija Lappeenrannasta ja toimii tällä hetkellä Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten taloudenhoitajana piirihallituksessa.

Aikaisemmin Liiri on toiminut Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana 2013 ja 2016.

Kokoomusnuoret muistuttaa, että myös valtiovarainministeri ja Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo toivoi ennen kuntavaaleja nuorten vaikuttamismahdollisuuksien lisäämistä politiikassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat