Etelä-Karjalasta maailmalle lähtenyt Heli Partanen nousee Telia Finlandin toimitusjohtajaksi - Vuoksenniskan lukion kasvatti on noussut monen portaan kautta näkyvälle johtajan paikalle

Vuonna 1998 Soneralle töihin mennyt Partanen on noussut monen tehtävän kautta Telia Finlandin johtoon.

ANU PAKARINEN

Heli Partanen.
Heli Partanen oli mukana avaamassa Imatran uutta Telia-pistettä syksyllä 2017.
Heli Partanen. Heli Partanen oli mukana avaamassa Imatran uutta Telia-pistettä syksyllä 2017.

Imatralta kotoisin oleva Heli Partanen on nimetty Telia Finlandin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun puolivälissä.

Tällä hetkellä Telian kuluttajaliiketoiminnan johtajana toimiva Partanen on vastannut marraskuusta 2019 lähtien myös varatoimitusjohtajana Telia Finlandin operatiivisesta johtamisesta. Partasesta tulee Telia Companyn johtoryhmän jäsen.
- Olen otettu mahdollisuudesta ottaa seuraava askel urallani. Telialla on nyt mediatalona mahdollisuus tuoda lisäarvoa suomalaisille, kun sisällöt ja yhteydet kulkevat entistä useammin käsi kädessä, Partanen sanoo Telia Finlandin tiedotteessa.

Toimitusjohtajana Heli Partanen johtaa noin neljän tuhannen työntekijän yritystä, jolla on 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii yhdeksässä maassa.

- Tulevaisuudessa uskon, että pystymme tarjoamaan suomalaisille myös uusia mahdollisuuksia niin e-urheilun kuin TV:n ja mediankin puolella, tuleva toimitusjohtaja sanoo.
Heli Partanen (47) on työskennellyt Telialla vuodesta 1998 useissa eri johtotehtävissä. Vuodesta 2016 lähtien hän on vastannut Suomen kuluttajaliiketoiminnasta.

Sitä ennen Partanen on johtanut kuluttaja-asiakaspalvelua ja -myyntiä sekä toiminut henkilöstöjohtajana.

Vuoksenniskan lukion kasvatti

Pääkaupunkiseudulla asuvan Heli Partasen perheeseen kuuluu aviopuoliso, 14-vuotias poika ja koira.

Partanen kirjoitti ylioppilaaksi Vuoksenniskan lukiosta 1991.

Yhden Englannissa vietetyn vuoden jälkeen muutti Helsinkiin ja aloitti bisnesopinnot kolmivuotisessa sihteerikoulussa sekä myöhemmin yliopistossa, jossa hän luki aikuiskasvatustiedettä ja sosiaalipsykologiaa.