PEPOn loppuhetkien maalit laiha lohtu — Legirus Inter voitti kärkipään kamppailun

PEPO isännöi torstaina Kimpisessä vantaalaista FC Legirus Interiä kakkosen kärkipään kamppailussa.

Joukkueet olivat ennen illan ottelua tasapisteissä kolmantena ja neljäntenä, mutta lappeenrantalaisryhmän harmiksi Legirus karkasi kolmen pisteen päähän 2—4 (0—1) -voitolla. Vantaalaiset nappasivat myös sarjan piikkipaikan.

PEPO sai pallon verkkoon ottelussa ensimmäisenä 20. peliminuutilla, mutta Hermes Palomino oli ehtinyt paitsion puolelle. Lähes välittömästi tilanteen jälkeen Legirus rynnisti kohti Paul Blanchetten vartioimaa PEPO-maalia, ja Aleksi Pahkasalo tuikkasi kaatuessaankin pallon ylänurkkaan.

Eikä Pahkasalo tyytynyt yhteen: mies paukutti lopulta hattutempun. Nicholas Brain lisäsi vieraiden johdon jo neljään, ennen kuin PEPO sai maalihanansa auki. Aleksi Ikosen kaukolaukaus viuhui maata viistäen verkon perukoille, jonka lisäksi Petteri Rönkkö onnistui rangaistuspotkussaan.

PEPOn kiri jäi kuitenkin kahteen osumaan, jonka seurauksena tärkeät sarjapisteet matkasivat Vantaalle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.