Viipurissa uponnut Korolenko sai uuden ilmeen — katso erikoinen kuva "sinisestä krokotiilista"

Elena Liseytseva

Salakkalahdessa vuodesta 1993 hostellina toiminut Korolenko-alus oli yksi Viipurin maamerkeistä.  Alus paloi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.
Salakkalahdessa vuodesta 1993 hostellina toiminut Korolenko-alus oli yksi Viipurin maamerkeistä. Alus paloi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Viipurissa kohulaiva Korolenko käärittiin viikonloppuna siniseen suojapeitteeseen, kertoo uutissivusto 47news.ru.

Sivuston mukaan kaupungin johto päätti kääriä Salakkalahden pohjassa kelluvan laivan venäläis-eurooppalaisen elokuvafestivaalin ajaksi.

Sosiaalisessa mediassa Korolenkon uusi ulkomuoto on herättänyt hilpeyttä. Laiva on viipurilaisten keskuudessa saanut uudeksi nimekseen sininen krokotiili.

Hostellilaiva Korolenko tuhoutui tulipalossa 31. heinäkuuta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Keskiviikkona alus upposi osittain Viipurin keskustassa olevaan Salakkalahteen. Torstaina alus alkoi vuotaa öljyä, jolloin viranomaiset asettivat öljypuomeja sen ympärille.

Kuvan sinisestä krokotiilista voit katsoa täältä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.