Törkeä varkaus Kaukaalla tehdasalueella – Poliisi kaipaa havaintoja

Tehdasalueelta on viety työkoneita sekä kuparia ja pronssia. Poliisi tiedotti myös kahdesta muusta varkaudesta.

Johanna Erjonsalo

Törkeä varkaus Kaukaalla tehdasalueella – Poliisi kaipaa havaintoja

Useat varkaudet ovat pitäneet poliisin kiireisenä Lappeenrannassa ja Imatralla, selviää Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteesta.

Kaukaalla on varastettu yrityksen tiloista tehdasalueelta työkaluja. Rikos on tehty perjantain 31. heinäkuuta kello 15.30:n ja maanantain 3. elokuuta kello 8.15:n välisenä aikana.

Varkaat veivät mukanaan muun muassa Smetabo-merkkisen kulmahiomakoneen sekä Milwaukee- ja Bosch-merkkisiä akku- ja pulttikoneita. Lisäksi vietiin metalleja, muun muassa kuparia ja pronssia. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Huhtiniemestä on varastettu veneenkuljetustraileri. Traileri on viety venerannasta perjantain 17. heinäkuuta iltapäiväviiden ja keskiviikon 29. heinäkuuta iltaseitsemän välisenä aikana.

Imatralla Itä-Siitolassa on murtauduttu yksityisasuntoon. Mehiläismäenkadulla sijaitsevasta asunnosta on varastettu taulutelevisio ja mikroaaltouuni.

Rikos on tehty maanantain 27. heinäkuuta kello 0.01:n ja maanantain 3. elokuuta kello 20.10:n välisenä aikana. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Poliisi pyytää ilmoittamaan silminnäkijähavainnot sekä muut tapauksia koskevat tiedot vihjepuhelimeensa 0295414559 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.