Green Energy Finland pääsi finaaliin EBA-kilpailussa — yleisöäänestys jatkuu

Green Energy Finland Oy

Green Energy Finland toimittaa aurinkosähköjärjestelmiä. Kuvakaappaus yhtiön verkkosivuilta.

Lappeenrantalainen Green Energy Finland (GEF) Oy on nimetty yhdeksi finalistiksi Euroopan laajuisessa bisnesalan kilpailussa.

European Business Awards (EBA) -yrityskilpailussa valittiin 110 finalistia. Kilpailun ensimmäiseen vaiheeseen osallistui tänä vuonna yli 33 000 yritystä 34 maasta. Aurinkoenergia-alalla toimiva Green Energy Finland edustaa Suomea sarjassa, jossa yritysten liikevaihto on alle 25 miljoonaa euroa.

Finalistit valitsi kansallistien voittajien joukosta tuomaristo, joka koostuu eurooppalaisista talousvaikuttajista, politiikoista, akateemikoista ja yrittäjistä. Seuraavaksi tuomaristo haastattelee kaikki finalistit.

Sen jälkeen tuomaristo tekee päätöksen kilpailun eri kategorioiden voittajista, jotka julkistetaan juhlagaalassa Kroatian Dubrovnikissa 4. toukokuuta.

Kilpailussa on myös äänestys, jossa yleisö voi valita oman suosikkinsa kunkin maan kansallisista voittajista. Jokaisesta maasta eniten ääniä saanut yritys julkistetaan 6. maaliskuuta.

Green Energy Finlandia voi äänestää täällä.

EBA-kilpailu perustettiin tukemaan Euroopan laajuisen vahvemman liiketoimintayhteisön syntymistä. Kilpailun pääsponsori on ollut alusta alkaen RSM, joka on kansainvälinen tilintarkastus-, vero-, ja konsulttipalveluja tarjoava ketju.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.