Vapaaehtoistyöhön pääsy helpottuu Lappeenrannassa — Verkkopalvelu kokoaa kaikki avoimet tehtävät saman osoitteen alle

Nettipalvelun kautta voi ilmoittautua avoinna oleviin vapaaehtoistehtäviin tai rekisteröityä vapaaehtoiseksi.

Maija Kaibijainen

Vapaaehtoistyö.fi-palvelun avulla yksittäiset asukkaat ja erilaiset yleishyödylliset yhteisöt voivat maksutta olla toistensa löydettävissä yhdestä paikasta. Toiminnassa ovat mukana myös SPR:n Piristäjät.  Arkistokuvassa  Pekka Rossi (vas.) ja Risto Toikka.
Vapaaehtoistyö.fi-palvelun avulla yksittäiset asukkaat ja erilaiset yleishyödylliset yhteisöt voivat maksutta olla toistensa löydettävissä yhdestä paikasta. Toiminnassa ovat mukana myös SPR:n Piristäjät. Arkistokuvassa Pekka Rossi (vas.) ja Risto Toikka.

Jos vapaaehtoistyö kiinnostaa, mukaan pääsee aiempaa helpommin Lappeenrannassa. Yhdestä paikasta eli Vapaaehtoistyö.fi-palvelusta löytyvät kaikki vapaaehtoistyötä organisoivat tahot sekä tarjolla olevat vapaaehtoistehtävät.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet