Suden purema Neo pääsi kotiin sairaalasta — kääreissä oleva koira pääsee pian ulos verryttelemään

Pasi Lampinen

Neo-koira ottaa nyt mielellään vastaan omistajansa Oskari Lampisen rapsutuksia. Muutaman
 päivän sairaalassa olon jälkeen kotiruoat ovat maistuneet Neolle oikein
 hyvin.
Neo-koira ottaa nyt mielellään vastaan omistajansa Oskari Lampisen rapsutuksia. Muutaman päivän sairaalassa olon jälkeen kotiruoat ovat maistuneet Neolle oikein hyvin.

Suden raatelemaksi joutunut metsästyskoira Neo on päässyt kotiin sairaalasta. Koira leikattiin maanantaina Vantaalla eläinsairaalassa ja leikkaus onnistui.

Koiran omistajan Oskari Lampisen ja hänen isänsä Pasin mukaan Neon olo on virkeä ja kotiruoka maistuu sairaalan tarjoilujen jälkeen hyvin. Sidoksissa olevaa koiraa kontrolloidaan jatkossa paikallisen eläinlääkärin vastaanotolla.

— Hoito jatkuu kotona lääkityksellä ja haavahoidolla. Ja tietysti pikkuhiljaa verryttelyä ulkona, kertovat Lampiset.

Puolivuotias harmaa norjanhirvikoira joutui suden puremaksi lauantaiaamuna ollessaan harjoittelemassa metsästystä omistajansa kanssa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat