Viipurissa Idea-kauppa myy Ikean tuotteita — Ikean mukaan se ei voi estää aitojen ja laillisesti hankittujen Ikea-tuotteiden jälleenmyyntiä

Idea-kaupan logo muistuttaa Ikean logoa: Sinisellä pohjalla on keltainen soikio, johon kaupan nimi on kirjoitettu sinisellä.

Mika Strandén

Viipurissa Ikean tuotteita myydään Idea-kaupassa.
Viipurissa Ikean tuotteita myydään Idea-kaupassa.

Viipurissa on Ikean tuotteita myyvä kauppa. Idea-niminen kauppa sijaitsee Radius-kauppakeskuksessa. Liikkeen ovenpieleen on kiinnitetty suomenkielinen lappu, jonka mukaan kaupassa myydään Ikea-tuotteita alhaisilla hinnoilla.

Kaupan logokin muistuttaa Ikean logoa: Sinisellä pohjalla on keltainen soikio, jossa lukee kaupan nimi sinisillä, kyrillisillä kirjaimilla.

Kaupassa myydään muun muassa Ikean leluja, astioita ja laatikostoja. Lähes kaikissa tavaroissa oli Ikean hintalaput. Joulukuussa myynnissä oli myös joitakin lakanoita ja mukeja, jotka eivät ole Ikean tavaroita eikä niissä ollut Ikean hintalappua.

Idea-kaupalla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Ikean kanssa.

Ikean viestintäosasto kommentoi asiaa yleisellä tasolla. Yhtiön mukaan se ei useimmissa maissa voi estää aitojen ja laillisesti hankittujen Ikea-tuotteiden uudelleenmyyntiä.

Jos epäilee, että jossain käytetään Ikean logoa ilman lupaa tai myydään väärennettyjä Ikea-tuotteita, niistä voi ilmoittaa Ikealle. Ohjeet viestin lähettämiseen löytyvät täältä.

Mika Strandén

Idea-kauppa mainostaa suomeksi myyvänsä Ikea-tuotteita alhaisilla hinnoilla.
Idea-kauppa mainostaa suomeksi myyvänsä Ikea-tuotteita alhaisilla hinnoilla.

Luetuimmat