Hampurilaisravintolaketju Friends & Brgrs avaa uuden ravintolan Lappeenrantaan kauppakeskus Armadaan – "Olemme innokkaita Lappeenrannan suhteen"

Hampurilaisravintola sijoittuu kauppakeskus Armadan katutasoon.

Kai Skyttä

Friends & Brgrs avaa kauppakeskus Armadassa vielä tämän vuoden puolella.
Friends & Brgrs avaa kauppakeskus Armadassa vielä tämän vuoden puolella.

Pietarsaaressa vuonna 2014 perustettu hampurilaisravintolaketju Friends & Brgrs avaa uuden ravintolan Lappeenrantaan vielä tämän vuoden aikana.

Hampurilaisravintola sijoittuu kauppakeskus Armadan katutasoon. Ravintolayhtiön toimitusjohtaja Peter Fagerholm kertoo, että aikataulu ei ole lopullisesti vahvistunut, mutta tavoitteena olisi saada ravintola auki marraskuun loppupuolella ennen joulusesonkia.

– Olemme innokkaita Lappeenrannan suhteen. Se on kaunis ja kiva kaupunki, jossa on tällä hetkellä aika vähän burgertarjontaa, Fagerholm sanoo.

Toimitusjohtajan mukaan Friends & Brgrs -ravintolalla on laaja kohderyhmä, jossa käy ruokailemassa paljon etenkin nuoria.

– Lappeenranta on opiskelijakaupunki ja siinä mielessä todella hyvä. Mutta meillä käy kyllä kaiken ikäisiä, hän sanoo.

Ravintolayhtiö aloittaa tilojen remontoimisen ja muokkaamisen itselleen sopiviksi pian.

Lappeenrannan lisäksi Friends & Brgrs avaa kuluvan vuoden aikana ravintolat kauppakeskus Kaareen Helsingissä, Isoon Omenaan Espoossa, Aapeliin Kuopiossa sekä Rinteenkulmaan Rovaniemellä.

Yhtiön suunnitelmana on laajentua kolmessa vuodessa 30–50 ravintolan ketjuksi.

Ennestään yhtiöllä on ravintolat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa, Pietarsaaressa sekä Hampurissa.