Amfetamiinia ja LSD:tä postilähetyksinä tilannut nuori mies sai sakot — käräjäoikeus ei uskonut että joku muu olisi tilannut huumeita miehen osoitteeseen

Huumeita postilähetyksinä tilannut nuori mies tuomittiin sakkoihin kahdesta huumausainerikoksesta. Etelä-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi nuoren miehen maksettavaksi 80 päiväsakkoa, eli 480 euroa.

Miehen todettiin tilanneen amfetamiinia Lappeenrantaan kolmessa eri postilähetyksessä. Tulli takavarikoi yhteensä 6,2 grammaa amfetamiinia postin lajittelukeskuksessa.

Lisäksi nuori mies oli tilannut viisi lappua LSD:tä postilähtetyksessä. LSD-laput takavarikoitiin, kun myyjä yritti postittaa niitä.

Mies myönsi tilanneensa yhden amfetamiinilähetyksistä, mutta kiisti tilanneensa kaksi muuta. Käräjäoikeus ei pitänyt uskottavana, että joku muu olisi tilannut loput lähetykset miehen kotiosoitteeseen, jossa hän asui yksin. LSD-lähetyksen mies tunnusti tilanneensa.

Käräjäoikeus piti uskottavana, että huumeet oli tilattu miehen omaan käyttöön. Sen vuoksi käräjäoikeus piti sakkonrangaistusta riittävänä. Tuomio on lainvoimainen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.