Tilaajalle

Hampurilaisia saa nykyisin lähes kaikissa Lappeenrannan ruokapaikoissa, ja se on päätuote myös tulevissa ravintoloissa – Etelä-Saimaa kysyi paikallisilta asiantuntijoilta, miksi burgerit ovat niin suosittuja: "Ne ovat helppoja tehdä ja valita listalta"

Hampurilainen on sekä asiakkaiden että kokkien suosikki. Se ei tarvitse juuri esivalmistelua eikä tilaa, ja siihen saa monia makuja, ammattilaiset perustelevat sen menestystä.

Anu Kiljunen

Raipen grillin hampurilaisen tekeminen

Grillipäällikkö Kreetta Hall panee jauhelihapihvin tirisemään öljytylle liedelle. Hän maustaa pihvin molemmat puolet ja panee päälle cheddarjuustoviipaleita samalla, kun sämpylänpuolikkaat ovat grillissä lämpenemässä.

Kommentoidut